Hervormde Gemeente Wouterswoude Hervormde Gemeente Wouterswoude
U bent van harte uitgenodigd om onze kerk te bezoeken! Elke zondag is er twee keer, om 9:15 en 14:00, een eredienst in ons kerkgebouw aan de Tsjerkeloane 34 te Wâlterswâld. Tijdens de morgendienst is er een oppas voor de kleine kinderen.

Ook door de week zijn er diverse kringen en verenigingen. Informatie hierover is op deze website te vinden of volgt binnenkort.
 
Protocol COVID-19 Protocol COVID-19
Vanaf 14 juni willen we als gemeente weer beginnen met het beleggen van erediensten in ons eigen kerkgebouw in Wouterswoude.
 
Voor alles geldt dat we de algemene maatregelen vanuit het RIVM moeten hanteren. Dit betekent dus dat we overal (op de parkeerplaats, buiten, in de hal, in de kerk of waar dan ook) tenminste 1,5 meter afstand houden. Bij de eredienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn en vooraf reserveren is noodzakelijk.

Daarnaast is het ook van belang dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Mocht het zo zijn dat u verkouden bent, griepklachten heeft of niet fit bent, blijf dan alstublieft thuis. De mensen die zich bevinden in de kwetsbare groep (o.a. 70 jaar en ouder) dienen zelf de verantwoordelijkheid te nemen om deel te nemen aan de diensten of niet.

Klik op Lees Meer voor het volledige protocol.
lees meer »